Om verkstaden

Om verkstaden:

Verkstaden på Dahlbergs Bilservice & Rekond jobbar med helhetslösningar.
Vi tillhandahåller reparationer, service, svetsningar, däck, däckförvaring, motorvärmarmontering, montering av dragkrokar, elmontage, extraljus, montering av telefoner (handsfree), larmmontering, bilglas, diagnosarbete (bildata), bilel, försäkringsskador så som plåt, lack mm.

Vi erbjuder även dig som kund fri lånebil, samt skjutsar till jobbet om det inte passar med buss.

Alla kunder som servar enligt servicebok och har en bil som ej är äldre än 12 år, erhåller en gratis driftstoppsgaranti!

Verkstaden är inhyst i rymliga lokaler på Appelbergsvägen i Bredsand – snett nedaför Statoil. Verkstadslokalerna har mycket väl tilltagen takhöjd vilket medger service även på större fordon!

Vi är ansluta till BDS-kedjan, vilket innebär att större delen av våra reservdelar tas därifrån – alla BDS produkter tas från samma fabriker som originaldelarna och håller samma höga kvalitet och garatier, så du kan alltid känna dig trygg med att delarna vi byter på din bil motsvarar originalet.

I de fall vi inte kan få fram de delar vi behöver från BDS så väljer vi alltid original – nytt eller begagnat beroende på vilken typ av reservdel det är frågan om. Vi är självklart också MRF-anslutna sedan ett antal år tillbaka och sedan januari 2020 även Godkänd bilverkstad.

Verkstadenkundmot-verkstad

SFVF