Extraljus

Vi säljer och monterar extraljus på fordon, både LED, xenon och halogen.
Med nya karossmodeller kommer nya utmaningar vad gäller att hitta lösningar för estetisk och praktisk montering av extraljus.

Vi har hittat bra leverantörer för den belysning vi säljer, både vad gäller kvalitet, pris och design och en del monteringslösningar har vi tagit fram själva.

Vi har bland annat på senaste tiden fått mycket förfrågningar ang lösningar på montering av extraljus/LED-ramper på nya VW Passat, detta pga att givaren för adaptiva farthållaren sitter i fronten. Detta gör att vanliga extraljus får bilen att panikbromsa/varna när sensorn känner av extraljusen.

Vi har nu hittat en produkt (svensk) som uppfyller våra krav på kvalitét och funktion, dessutom med ett fantastiskt ljus. För att få plats med denna böjda LED-ramp som följer bilens form, måste ett mindre ingrepp göras i mittenplasten (utbytbar) på främre stötfångaren. Denna montering kan göras med eller utan knapp för separat avstängning av ljusrampen vid användning av helljus.

led01

 

 

 

 

 

 

 

Vi har även hittat en bra leverantör av LED-arbetsbelysning, bla väldigt små och lättplacerade men ändå väldigt ljusstarka armaturer som passar utryckningsfordon för användning som backljus m.m. På polisbilen på nedanstående bild används dessa ljus som just extra backljus och sitter diskret monterade längs ner på stötfångaren.

polis_led

 

Kontakta vår verkstad på 060-56 90 99 för priser och mer information.

Nyhet, mars 2016:

Nu har vi äntligen fått upp en testrigg för våra LED-ljus på vår verkstad i Bredsand!
I riggen sitter alla de modeller av LED-ljus som vi marknadsför just nu, inkopplade och klara för att kunna testas genom en enkel knapptryckning.
Välkommen in att testa!

ljusrig