Chiptrimmning/motoroptimering:

En chiptrimmning höjer avsevärt effekten på din motor genom att styrchippet i datorns elektronikenhet bytts ut mot en omprogrammerad dito som finjusterar bränsle/luftblandning, tändning etc.

Viktigt att tänka på är att eventuella nybilsgarantier kan bli ogiltiga vid ingrepp i motorns styrsystem!

Vi för alltid en dialog med kunden för att eliminera risken för problem med eventuella garantier innan vi utför denna typ av arbeten.

 

För ägare av dieselfordon är vi stolta över att numer även vara auktoriserad åteförsäljare av Promotech effektboxar för dieselmotorer!

Promotechs effektmoduler är ett fristående dieseltrim, som tack vare sin vattentäta konstruktion mycket enkelt ansluts till motorn via befintliga plug-in anslutningar.

Förutom betydligt bättre prestanda, sjunker ofta bränsleförbrukningen. Lika enkelt tar du bort din effektbox och bilen blir åter original. Inga krångliga chip byten eller äventyrliga ingrepp i bilens original programvara. Till dagens moderna dieselmotorer ges individuellt anpassade trimboxar med en map utvecklad för varje enskild bilmodell. Inget evighetsjusterande av universalboxar. Motorn ges ett exakt beräknat tillskott av både bränsle och luft.

För mer information, gå in på www.promotech.se och läs mer, eller kontakta någon av våra anläggningar!

 

promotech