Historik

Magnus Dahlberg startade Dahlbergs Bilservice som enskild verksamhet i Skönvik  år 2000. Ett drygt år senare flyttades verksamheten till Södermalm i Sundsvall. Företaget ombildades till handelsbolag 2004 och flyttades återigen – denna gång till våra nuvarande verkstadslokaler i Bredsand.

Under alla dessa år har vi jobbat efter måttot ”nöjda kunder – till vilket pris som helst!” Bra jobb till vettiga priser, service utöver det vanliga har alltid varit och är fortfarande vårt adelsmärke!

Första maj 2008 kom nästa milstolpe, då Dahlbergs Bilservice förvärvade City Biltvätt/Diamondbritecenter på Stuvarvägen av Stefan Jensen, som efter 13 år i samma lokaler valde att lägga polertrasan på hyllan och gå vidare till nya projekt.

Förvärvet av City Biltvätt ledde också till ett namnbyte och omvandling till aktiebolag: Dahlbergs Bilservice & Recond AB där Magnus Dahlberg står som ensam ägare.

Detta steg har gjort oss unika i Sundsvall – Vi är den enda aktören på denna marknad som kan erbjuda dig som kund en komplett lösning för ditt bilägande – En väl inarbetad verkstad i kombination med en bilvårdsanläggning med mycket gott renomé och erfaren personal.

2013 kom nästa större förändring, främst på bilvårdssidan, då vi efter 9 år och i samarbete med i princip hela den tidigare svenska Diamondbrite-truppen valde att tillsammans bli del av en helt ny och spännade etikett: Brilliant Care.

Genom detta kom vi över en helt ny och spännande produktserie inom bilvård, där vår alldeles nya keramiska lackkonservering Ceramic Protection är den största och viktigaste nyheten.

Läs mer om Brilliant Care HÄR.