Semester 2018:

Nu är det semestertider igen, med allt vad det innebär. Verkstaden kommer att hålla helt stängt v.27-31 (2/7-3/8), medan bilvården som vanligt håller öppet med decimerad personalstyrka. Där kör Marcus själv fram till 23/7, då tar Lasse över och kör själv i 5 veckor. F.rom nästa vecka har vi dock en ”lärling” på bilvården också, Alex som vi anställde som mekaniker på vår verkstad i våras kommer att vara på bilvården medan verkstaden är stängd, han är dock ny på bilvårdssidan så nu får vi passa på att lära upp honom även inom denna del av företaget. 🙂

Verkstaden stängd v7

Under hela v.7 (12-16 februari) kommer verkstaden att hålla stängt för utbildning. Bilvården är öppen som vanligt och verkstaden öppnar igen den 19:e februari.

Verkstaden stängd v. 31!

Under vecka 31 (31/7-4/8) har verkstaden semesterstängt.

Bilvårdsanläggningen har dock öppet som vanligt.

Semester 2017

Nu är det dags för semestertider igen. 
I vanlig ordning håller vi öppet hela sommaren på bilvården, om än med decimerad personal f.om nästa vecka, vecka 25.

Verkstaden har också öppet under samma premisser hela sommaren bortsett från vecka 31 då vi stänger den avdelningen hela veckan.

Trevlig sommar!

Öppet hus på BDS Sundsvall (Motordelar)

Lördagen den trettonde maj har BDS Sundsvall (Motordelar) öppet hus och vi som anslutet BDS-center kommer att ha representanter på plats med fina erbjudanden. 

För att ladda ner PDF-version av annonsen, klicka på länken under bilden.

 

Ladda ner PDF-version